by Meta Bytes

FAQ

Vad är Bäck AI och hur kan det hjälpa vår verksamhet?

Bäck AI är en molnbaserad AI-lösning för dokument som sparar tid och pengar åt ditt företag. Kort sagt - med hjälp av AI-modeller som lär sig av användarnas feedback och utan att kräva några mallar, gör Bäck det möjligt för ditt företag att automatisera era dokument.

I praktiken innebär detta att Bäck AI tar emot dina inkommande dokument, extraherar data från dem och kartlägger och validerar datan mot din masterdata. Slutligen skickas er data dit ni behöver den.

AI låter toppen, men kan jag lita på den när det kommer till mina dokument?

Vi förstår att det kan verka läskigt att överlåta kontrollen till AI! Just därför erbjuder Bäck ett alternativ som kallas för “human-in-the-loop" i användargränssnittet. Det innebär att ni kan ha så mycket (eller lite!) koll som ni vill på era dokument och data.

Som en del av er onboarding kommer vi tillsammans med er att ta fram den bästa lösningen för era behov – oavsett om det innebär en helautomatisering, full uppsikt över hela processen, eller något däremellan.

Vår produktion är redan automatiserad - varför ska vi investera i Bäck AI?

Att automatisera delar av en verksamhet är en alltid en bra idé. Men att bara hålla sig till produktionen utan att titta på det administrativa är lite som att reparera en bil och bara fixa motorn men inte resten av bilen. Brummandet från en väloljad motor må vara lugnande men att

sitta i ett trasigt säte eller se ut genom en sprucken vindruta? Nej precis, inte lika roligt. Bäck AI hjälper er att öka produktiviteten även på kontoret och frigör de anställdas tid så de kan fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Vem skapade Bäck AI?

Bäck AI är en produkt skapad av Meta Bytes, ett techföretag med sin bas i södra Sverige som levererar fantastiskt teknik med jäkligt bra affärsvärde (och några dåliga skämt längs vägen). Vi började utveckla Bäck AI för att vi gång på gång såg kunder med samma problem – nyckelpersoner i företaget som spenderade alltför mycket

tid på att manuellt mata in och/eller flytta data mellan olika system. Som tur är råkar produktutveckling vara lite av vår grej så vi använde oss helt enkelt av vår egen erfarenhet och kunskap för att utveckla Bäck. 

Kan Bäck AI integreras med andra system?

Absolut! Bäck AI erbjuder både front-end och back-end-integrationer med era system. Detta betyder att Bäck integreras sömlöst i alla era nuvarande programvaror – utan att ni behöver byta ut eller uppgradera något system som ni är beroende av. Istället kommer vi att samarbeta med er för att

säkerställa att era inkommande dokument går via Bäck AI, oavsett var de kommer ifrån, och att er data hamnar där den ska.

Vi har problem med några av våra andra processer - kan ni hjälpa oss?

Så klart! Bäck AI är till för inkommande dokument men vi på Meta Bytes har massor av erfarenhet av att hjälpa företag att optimera, digitalisera och effektivisera sina processer i hela verksamheten. Vi älskar utmaningar och diskuterar gärna hur vi kan hjälpa

just ert företag. Kolla in vår hemsida för information om hur vi kan hjälpa till så kör vi!